Over ons

Bij Padellabel.nl komt de passie voor de sport samen met jarenlange ervaring in productontwikkeling en branding. 

Ben jij op zoek naar custom of gepersonaliseerde Padelrackets of Padelgear? dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij ontzorgen jou niet alleen van A tot Z maar letten ook op elk detail gedurende de ontwikkeling en productie. Zo heb jij de allerbeste spullen en Padelrackets, compleet in jouw stijl, zo in huis om weg te geven, te verhuren of je eigen merk mee te starten!

Padelclubs en verenigingen kunnen zich met Gepersonaliseerde gear onderscheiden, meer zichtbaarheid creëren en zelfs de omzet verhogen. Verkoop of verhuur jouw rackets op de club en creëer een extra inkomstenbron. Zie je eigen Padelrackets voorbijkomen op socials, geef weg als relatiegeschenk, toernooiprijs of organiseer een leuke give-away! Met jouw eigen Padelrackets en -gear zijn de mogelijkheden eindeloos en maak je van jouw bezoekers echte merk ambassadeurs! 

Ook bedrijven kunnen natuurlijk bij ons terecht om hun eigen Padelrackets met logo te laten maken. Kies ervoor om je eigen design of logo aan te leveren of laat ons een ontwerp voor je maken. Wij werken samen met topdesigners van NOX, een stoer en populair Padelmerk waar ook de echte pro's mee spelen. Zo weet je zeker dat je een uniek Padelracket in handen hebt om weg te geven als relatiegeschenk of cadeau voor je personeel!

Wil je een eigen Padelmerk beginnen? Dan helpen we je ook daar graag mee. Wij hebben jarenlange ervaring in e-commerce en retail en weten hoe je een merk van de grond krijgt en de perfecte lancering organiseert. De combinatie van die ervaring met ons uitgebreide netwerk van producenten en leveranciers is uniek en zorgt voor jouw droomstart!

Ons doel is om de allergrootste Padelsupplier en expert op het gebied van Padelgear van Nederland te worden. Dé plek om aan te kloppen voor gepersonaliseerde en bedrukte Padelrackets en artikelen. 

Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan nu contact met ons op. We houden van laagdrempelig en persoonlijk contact en horen graag wat jij in gedachten hebt. Niks is ons te gek!